Uw wensen, uw design, uw buitenkeuken

2 jaar garantie

Gratis verzending

Beste kwaliteit

EEN BUITENKEUKEN OP MAAT

1/5
Let op: Vanwege het grote aantal bestellingen nemen wij op dit moment tijdelijk geen maatwerk aan en verkopen we alleen de standaard modellen op onze website.

Naast onze standaard keukens, maken wij ook buitenkeukens op maat, waarbij we zoveel mogelijk het unieke design van de Fieldsman meubelen proberen te behouden, waarbij zoveel mogelijk gebruikt wordt gemaakt van de combinatie van metaal, hout en beton.

Uw wensen

Een buitenkeuken op maat start bij het doorgeven van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een buitenkeuken afgewerkt met eikenhout, of wilt u juist een buitenkeuken met andere afmetingen. Het is allemaal mogelijk bij ons. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op via de onderstaande mogelijkheden

 

  • via het contactformulier op onze website

  • via info@fieldsman.nl

  • bel of whatsapp +31 (0) 6 45 16 45 35

Ontwerp - Volledig 3D ontwerp

Nadat u uw wensen heeft doorgegeven maken we een volledig 3D ontwerp, zodat u een goede impressie krijgt hoe uw op maat gemaakte meubel er uit komt te zien. Daarna ontvangt u meteen een offerte met daarin de prijs van de buitenkeuken. 

Realisatie

Nadat we het ontwerp definitief met u hebben afgestemd gaan we aan de slag. Het maken van de maatwerk meubels neemt zo'n 6 weken in beslag, afhankelijk van de complexiteit.

Offerte aanvragen

Bedankt voor uw aanvraag!

 

ONZE STANDAARD MODELLEN